Išvyka į Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro filialą Kretingoje

Jame, lydimi karjeros specialistės Livijos Grajauskienės, gegužės 16 dieną lankėsi Darbėnų gimnazijos dešimtųjų (IIG) klasių moksleiviai.

Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro Kretingos filialo neformaliojo švietimo organizatorė Ieva Šiaulytė ir jai talkinę virėjo profesijos vyr. mokytojos Gita Ingrida Stupelienė ir Daiva Anužienė, transporto priemonių remontininko profesijos mokytojas Virgilijus Martinkus, automatinių sistemų mechatroniko profesijos mokytojas Mindaugas Rumeika bei čia į virėjo profesijos subtilybes besigilinantis Vilius ir transporto priemonių remontininko profesijos besimokantis Laurynas ne tik parodė, kokias sąlygas turi bendrabutyje nusprendę gyventi moksleiviai, bet, paraginę pabandyti išmonę dekoruojant sausainius ir drąsą sėsti prie traktoriaus vairo, labai nuoširdžiai pasidalino, ko čia mokoma ir kaip mokomasi.

Dvi akademines valandas trukusio vizito pabaigą pabrėždama, kokias – išties itin paklausias darbo rinkoje – profesijas galima įgyti visai šalia Darbėnų esančiame Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro Kretingos filiale ir pagrindinėje būstinėje Klaipėdoje, I. Šiaulytė įgytas žinias bei įspūdžius darbėniškiams pasiūlė pasitikrinti mini-viktorinoje. Įdėmiausi ir daugiausiai balų surinkę Darbėnų gimnazistai nusipelnė apdovanojimų. Ir ne tik jie – dosnūs šeimininkai turėjo kuo kiekvieną pamaloninti.

Autorius:
Livija Grajauskienė, karjeros specialistė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mėnesio veiklos planas
  • 1,2% parama
Naujienų archyvas