Kovo 20 d. minima pasaulinė Žemės diena, astronominis pavasaris!

Kovo 20 d. minima pasaulinė Žemės diena, astronominis pavasaris!

Įgyvendindami Gamtosauginių mokyklų programą, 2024 m. kovo mėnesį organizavome akciją „Padovanokite paukšteliams namus“, kurios metu Darbėnų gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus grupių ir priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, 1-4, 5-8, IG-IIG klasių mokiniai kartu su tėveliais, šeimos nariais konstravo inkilus.

Šiandien, kovo 20 d. ikimokyklinio ugdymo skyriaus „Boružiukų“ grupės vaikai, jų mokytoja Vita Vitkienė, IIG klasės mokiniai ir biologijos mokytoja Marija Černauskienė, bendradarbiaudami su Darbėnų girininkijos girininku Egidijumi Japertu, specialistu Vytautu Klikna bei Baltų mitologinio parko puoselėtoju Juliumi Reinikiu virš 70 gimnazijos bendruomenės sukonstruotų inkilų iškėlė Baltų mitologiniame parke.

 Nuoširdi padėka vaikams, mokiniams, jų tėveliams, šeimos nariams, mokytojams už skirtą laiką, už paskatinimą, už atsakingą požiūrį į gamtą bei mūsų socialiniams partneriams Darbėnų girininkijai ir Baltų mitologinio parko puoselėtojui už bendradarbiavimą ugdant jaunąją kartą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos